Υπόθεση ΣΑΠΑ: Ανακοινώνεται η απόφαση

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Ανακοινώνεται η απόφαση

Το Ανώτατο ανακοινώνει την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 την απόφαση του στην έφεση των καταδικασθέντων στην υπόθεση ΣΑΠΑ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ανακοινώνει αύριο το πρωί, την απόφαση του στην έφεση που άσκησαν οι πέντε καταδικασθέντες στην υπόθεση του ΣΑΠΑ τόσο κατά της καταδικαστικής απόφασης ημερομηνίας 21/4/2017 όσο και της ποινής που τους επιβλήθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου στις 19/5/2017.

Οι καταδικασθέντες είναι ο πρώην Δήμαρχος Πάφου και πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας και οι πρώην δημοτικοί σύμβούλοι του ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης, του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου και του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλή.

Και οι πέντε κρίθηκαν ένοχοι σε σωρεία κατηγοριών που αφορούσαν χρηματισμό τους από εργολάβους που είχαν εμπλοκή στην εκτέλεση έργων του ΣΑΠΑ.

Στον Γιώργο Μιχαηλίδη επιβλήθηκε μέγιστη ποινή φυλάκισης 5 ½ χρόνια, στον Φειδία Σαρίκα 4 χρόνια, στον Ευστάθιο Ευσταθίου 5 1/2 χρόνια, στον Βάσο Βασιλείου 4 χρόνια και στον Γιώργο Σιαηλή 4 1/2 χρόνια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE