Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία

Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία

Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε πριν από λίγη ώρα την περιφέρεια Μολίζε της κεντρικής Ιταλίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μολίζε εγκατέλειψαν έντρομοι τα σπίτια τους.

Η σεισμική δόνηση των 4,2 Ρίχτερ σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, έγινε αισθητή μέχρι το Αμπρούτσο και την Πεσκάρα και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στην επαρχία Καμπομπάσο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Μια άλλη δόνηση εντάσεως 3,5 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 3:08 τα χαράματα ανάμεσα στη Μούκια και την Πιέβε Τορίνα στην επαρχία Ματεράτα και είχε εστιακό βάθος 7 χλμ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.