Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία

Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία

Ισχυρός σεισμός συγκλόνισε πριν από λίγη ώρα την περιφέρεια Μολίζε της κεντρικής Ιταλίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μολίζε εγκατέλειψαν έντρομοι τα σπίτια τους.

Η σεισμική δόνηση των 4,2 Ρίχτερ σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, έγινε αισθητή μέχρι το Αμπρούτσο και την Πεσκάρα και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στην επαρχία Καμπομπάσο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Μια άλλη δόνηση εντάσεως 3,5 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 3:08 τα χαράματα ανάμεσα στη Μούκια και την Πιέβε Τορίνα στην επαρχία Ματεράτα και είχε εστιακό βάθος 7 χλμ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE