ΠΑΦΟΣ: Εκ νέου στο Δικαστήριο ο 38χρονος φυγόδικος από ρωσικές αρχές

ΠΑΦΟΣ: Εκ νέου στο Δικαστήριο ο 38χρονος φυγόδικος από ρωσικές αρχές

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη (25/4) ο 38χρονος φυγόδικος ο οποίος συνελήφθη στην Τάλα της Επαρχίας Πάφου στις 3 Αυγούστου του 2017.

Ο 38χρονος από την Ρωσία αντιμετωπίζει τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απάτης, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Δικαστήριο όρισε εκ νέου την υπόθεση για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας έκδοσης του 38χρονου στις ρωσικές αρχές την 2η Μαΐου του 2018 στις 08:45 και διέταξε όπως ο 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές για αδικήματα απάτης, παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Το Δικαστήριο στη σημερινή δικάσιμο απέρριψε την προδικαστική ένσταση του του συνήγορου υπεράσπισης δικηγόρου Αλέξανδρου Αλεξάνδρου για κατ΄ισχυρισμό κατάχρηση της διαδικασίας και μη αιτιολογημένο ένταλμα σύλληψης.

Στην συνέχεια ο κ. Αλεξάνδρου έθεσε θέμα απόλυσης του φυγόδικου με όρους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές για απάτες που διαπράχθηκαν το 2010 με 2011.

Ως ιδιοκτήτης εταιρείας στη Ρωσία, αυτός φέρεται να ξεγέλασε 23 υποψήφιους αγοραστές από τους οποίους απέσπασε το χρηματικό ποσό των 314.059 ευρώ με σκοπό να ανεγείρει διαμερίσματα. Μέχρι σήμερα, όπως διαφάνηκε, δεν έχει προβεί στην ανέγερση αυτών των διαμερισμάτων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE