Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... Το ζευγάρι χωρίζει και τα ξαναβρίσκει και λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν...
Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Κύπριο εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες έχουν αρχίσει εκ νέου τις εξόδους και τις εμφανίσεις στην παραλία, με πιο πρόσφατη εκείνη στον Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με το youweekly.gr, η γοητευτική τραγουδίστρια έφτασε στην πλαζ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με ένα ιδιαίτερο καπέλο που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, ενώ στην αρχή βρισκόταν μόνη της στην ξαπλώστρα, στο prive κομμάτι της παραλίας.
Μετά από περίπου 2 ώρες στο πλευρό της εμφανίστηκε και ο σύντροφός της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τους ψιθύρους που φούντωναν τις τελευταίες μέρες και τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.
Όσο έκαναν την ηλιοθεραπεία τους δεν σταμάτησαν τις πλάκες μεταξύ τους, χαρακτηριστικό είναι όμως πως είχαν γυρίσει τις ξαπλώστρες τους στο πλάι για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να μη δώσουν τροφή για σχόλια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις