ΛΕΜΕΣΟΣ: Με θύματα και εικονικά πυρά η αντιτρομοκρατική άσκηση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με θύματα και εικονικά πυρά η αντιτρομοκρατική άσκηση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε το πρωί της Τετάρτης (25/04) στη Μαρίνα Λεμεσού άσκηση με την ονομασία «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2018» με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομίας Κύπρου και προσωπικού της Μαρίνας, για τη διαχείριση τρομοκρατικού συμβάντος.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα χρησιμοποιηθούν εικονικά (αβολίδωτα) πυρά, ενώ θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων και άλλων Υπηρεσιών.

Να σημειώσουμε πως δεν συντρέχει κανένα λόγος ανησυχίας για το κοινό.

 

Όλοι όσοι τυχόν θα βρίσκονται στη Μαρίνα Λεμεσού μέχρι τις 12 το μεσημέρι που θα ολοκληρωθεί η Άσκηση, καλούνται να συνεργαστούν με την Αστυνομία και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.