Ακύρωσε τον Αναστασιάδη η Κομισιόν – Φρένο στο γήπεδο της Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακύρωσε τον Αναστασιάδη η Κομισιόν – Φρένο στο γήπεδο της Λεμεσού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όσα εξήγγειλε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σχετικά με την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Λεμεσό δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Δεν εγκρίθηκε από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) η απόφαση για ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Λεμεσό, καθώς προκύπτει θέμα κρατικής ενίσχυσης.

 

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος» η Κομισιόν βάζει φρένο στις οποιεσδήποτε εξαγγελίες και αναφέρει πως για να γίνει αποδεκτή η απόφαση για ανέγερση του γηπέδου θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE