ΛΑΡΝΑΚΑ: Τελωνειακός απέσπασε με απάτη 84.700 ευρώ από συγγενή της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τελωνειακός απέσπασε με απάτη 84.700 ευρώ από συγγενή της

Γυναίκα τελωνειακός από τη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτη για διερευνώμενη υπόθεση απάτης ύψους 84,700 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από άνδρα ηλικίας 40 χρονών από τη Λάρνακα ότι μεταξύ των ετών 2013 – 2018 γυναίκα τελωνειακός συγγενής του, κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 84,700 ευρώ με σκοπό να του τα επενδύσει.

Ωστόσο τελικά η επένδυση δεν έγινε και η γυναίκα έδωσε στον παραπονούμενο τρεις επιταγές με τα χρήματα που της είχε δώσει.

Όταν ο παραπονούμενος πήγε να καταθέσει τις επιταγές στην Τράπεζα ανακάλυψε ότι δεν είχαν αντίκρισμα.

Η γυναίκα τελωνειακός συνελήφθη χθες το μεσημέρι δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE