ΛΕΜΕΣΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν ακούσετε πυροβολισμούς και δείτε ασθενοφόρα στην περιοχή της μαρίνας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν ακούσετε πυροβολισμούς και δείτε ασθενοφόρα στην περιοχή της μαρίνας

 Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για την αυριανή (Τετάρτη 25/4) αντιτρομοκρατική άσκηση με την ονομασία "Τρίτωνας 2018", που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη μαρίνα Λεμεσού, με τη συμμετοχή μελών της αλλά και προσωπικού της μαρίνας.

 
Κατά τη διάρκεια της άσκησης, μεταξύ των ωρών 08:30 με 12:00, θα χρησιμοποιηθούν εικονικά (αβολίδωτα) πυρά, θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων και γι αυτό το κοινό δεν θα πρέπει να ανησυχήσει καθώς όλα εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης.
 
Σε σχετική ανακοίνωση της, η Αστυνομία καλεί το κοινό που τυχόν θα βρίσκεται στη μαρίνα Λεμεσού τις συγκεκριμένες ώρες, να συνεργαστεί με τις υποδείξεις των αρμοδίων.
 
Το συντονιστικό ρόλο θα έχει η Ομάδα Σχεδιασμού Άσκησης της ΜΜΑΔ με επικεφαλής τον Διοικητή της ΜΜΑΔ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE