Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, μεταξύ των ωρών 08:30 με 12:00, θα χρησιμοποιηθούν εικονικά (αβολίδωτα) πυρά, θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων και γι αυτό το κοινό δεν θα πρέπει να ανησυχήσει καθώς όλα εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης.
Σε σχετική ανακοίνωση της, η Αστυνομία καλεί το κοινό που τυχόν θα βρίσκεται στη μαρίνα Λεμεσού τις συγκεκριμένες ώρες, να συνεργαστεί με τις υποδείξεις των αρμοδίων.
Το συντονιστικό ρόλο θα έχει η Ομάδα Σχεδιασμού Άσκησης της ΜΜΑΔ με επικεφαλής τον Διοικητή της ΜΜΑΔ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




