ΕΞΕΛΙΞΗ με τα εισιτήρια του τελικού ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στην πετόσφαιρα / Ταυτοποίηση

ΕΞΕΛΙΞΗ με τα εισιτήρια του τελικού ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στην πετόσφαιρα / Ταυτοποίηση

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της ενημερώνει για τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ στην πετόσφαιρα.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο ομάδες θα πάρουν απο 750 εισιτήρια και θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης.

Δείτε την ανακοίνωση:

Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, στο στάδιο «Ελευθερία», θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου πετόσφαιρας ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Το «τριφύλλι» στοχεύει στην 5η κατάκτηση κυπέλλου στην ιστορία του, μετά από 12 συμμετοχές σε τελικό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα διεκδικήσουν το έκτο τους κύπελλο. Οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν άλλη μια φορά στον τελικό κυπέλλου, το 1985, με τον ΑΠΟΕΛ κατακτά το τρόπαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στέφθηκε κυπελλούχος τις αγωνιστικές περιόδους 1998-99, 2005-06, 2008-09 και 2015-16. Αναλυτικά οι συμμετοχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε τελικούς κυπέλλου:

1983-1984 | ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
1994-1995 | Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
1996-1996 | Παφιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
1997-1998 | Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
1998-1999 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Παφιακός 3-0
2005-2006 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Διόνυσος 3-2
2008-2009 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 3-2
2011-2012 | Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
2013-2014 | Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2
2015-2016 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα 3-2
2016-2017 | Παφιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε όπως οι δύο ομάδες έχουν στη διάθεσή τους από 750 εισιτήρια. Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν την κεντρική εξέδρα του σταδίου και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αυτήν που βρίσκεται απέναντι.

Στον τελικό κυπέλλου θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γίνεται από τα εκδοτήρια «OMONOIA – PrimeTel» και θα ξεκινήσει από την Τετάρτη, 25 Απριλίου, στις 11:00. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του σταδίου «Ελευθερία», την ημέρα του αγώνα, από τις 18:30 μέχρι τις 19:45.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE