Τον 'τρέλανε' η Κύπρια επώνυμη τον πρώην σεφ της Μενεγάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

Τον 'τρέλανε' η Κύπρια επώνυμη τον πρώην σεφ της Μενεγάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

Μετά την Μενεγάκη, ο Γιώργος Τσούλης "κατέβηκε" στο νησί μας για την εκπομπή μαγειρικής του SIGMA "Μια βαλίτσα γεύσεις".

Ο Γιώργος Τσούλης την περσινή χρονιά ήταν ο μάγειρας της καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο 28χρόνος σεφ ήταν η μεταγραφή από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού.

Πλέον βρίσκεται στην Κύπρο για την εκπομπή του SIGMA "Μια βαλίτσα γεύσεις" με παρουσιάστρια την Χριστίνα Κυριάκου

Όταν είδε μπροστά του την Στάλω Πατσιά ξετρελάθηκε.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ο Τσούλης ξέχασε και την Μενεγάκη βλέποντας το στιλ της Στάλως...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE