«Γίνεσαι πρωταθλητής και με λιγότερα παιχνίδια»

«Γίνεσαι πρωταθλητής και με λιγότερα παιχνίδια»

Τα μηνύματα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μαντούρο, για την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων. Η αφαίρεση βαθμών και τα κεκλεισμένων στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, ανοίγοντας διάλογο με διαδικτυακούς του φίλους, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Γι’ αυτό οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αφαιρούν βαθμούς μέσα στη σεζόν. Φαντάσου να είσαι πρώτος, να πέφτει ένα καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο και να σου αφαιρούν τρεις βαθμούς και να πέφτεις στη δεύτερη θέση.
 

Στην Ελλάδα μπορείς να γίνεις πρωταθλητής, ακόμα και αν δεν έχεις παίξει ορισμένα παιχνίδια…

Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου, αλλά με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να τιμωρηθεί και η Άλκμααρ για τα καπνογόνα που άναψαν χθες οι οπαδοί της. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα, είναι το θύμα. Το σωστό θα ήταν να αφαιρούνται οι βαθμοί από την επόμενη σεζόν και όχι από την φετινή. Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να δώσει 11 ματς χωρίς τους οπαδούς του».

sdna.gr

Διαβάστε κι αυτό:Σχόλιο από Μαδούρο: «Η ομάδα έπεσε θύμα – το ίδιο θα συμβεί ξανά»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE