ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα την Ανδριανή Βανέζη, 80 ετών, διερευνά η Αστυνομία.  

Διαβάστε επίσης: ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Για 500 ευρώ πέθανε η άτυχη Αντρούλα- Το χρονικό της ληστείας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας 23/4, η Αστυνομία αναφέρει ότι γύρω στις 9.05 το πρωί σήμερα, η 80χρονη εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στην οικία της, στην Αγλαντζιά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν νεκρή την 80χρονη, φιμωμένη με κολλητική ταινία στο στόμα και με δεμένα τα χέρια της. Στο εσωτερικό της κατοικίας είχε προκληθεί ακαταστασία.

Μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από όπου παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.