Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν πληρώθηκαν την υπόλοιπη δόση του Δεκεμβρίου την Δευτέρα, δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του Κωνσταντίνου και ξεκίνησαν νέα αποχή από τις προπονήσεις!

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε την Δευτέρα στο Κορωπί για να πείσει τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν πληρωθεί το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου. Οι «πράσινοι» συζήτησαν μεταξύ τους και αφού κατέληξαν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου δεν τους είναι αρκετά, αποφάσισαν να μην προπονηθούν σήμερα και να συνεχίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό, οπότε η συνέχεια στην αποχή θα δοθεί την Τετάρτη.

Από κει και πέρα σύμφωνα με την ΠΑΕ, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί στις 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης του Δεκεμβρίου και στις 15 Μαϊου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι παίκτες αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το υπόλοιπο της δόσης του Δεκεμβρίου και όλα είναι ανοιχτά.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE