Βγήκε η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ – Και τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!

Βγήκε η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ – Και τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!

Απορρίφθηκε στο σύνολό της η έφεση του ΠΑΟΚ σχετικά με την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναίρεση της πρωτόδικης απόφασης.

Αυτό σημαίνει ότι μένει η αφαίρεση των τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ για το τρέχον πρωτάθλημα, αλλά και η κατακύρωση του αγώνα της Τούμπας στην ΑΕΚ.

Με αυτό τον τρόπο η «Ένωση» σφραγίζει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτική η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE