Παραμιλάει όλη Γαλλία με Μήτρογλου – Το ασύλληπτο ρεκόρ του

Παραμιλάει όλη Γαλλία με Μήτρογλου – Το ασύλληπτο ρεκόρ του

Ο Κώστας Μήτρογλου σκοράρει ακατάπαυστα στην Ligue 1 μέσα στο 2018 και είναι πρώτος σε συχνότητα σκοραρίσματος (από τους παίκτες με +2 γκολ) στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Παραμιλάει όλη η Γαλλία με τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με τις εμφανίσεις και τα γκολ του κάνει τους αμφισβητίες του να καταπιούν τη γλώσσα τους. Ο «Μητρογκόλ» σκόραρε δύο φορές στο 5-1 επί της Λιλ και έδωσε συνέχεια σε ένα καταπληκτικό σερί μέσα στο 2018.

Στην χρονιά που διανύουμε, ο Έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει 6 γκολ σε 209 λεπτά συμμετοχής στην Ligue 1, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκει δίχτυα μία φορά ανά 35 λεπτά, επίδοση ασύλληπτη!

 

Με αυτό τον απολογισμό, ο Μήτρογλου είναι ο πιο εύστοχος παίκτης για το 2018 στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μπροστά από όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάτι που ώθησε την Μαρσέιγ να σχολιάσει το γεγονός στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter!

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE