ΚΥΠΡΟΣ: Ανταγωνίζονται για το ποιος θα εισπράξει τις εισφορές στις κηδείες - Παρατράγουδα έξω από ναούς

ΚΥΠΡΟΣ: Ανταγωνίζονται για το ποιος θα εισπράξει τις εισφορές στις κηδείες - Παρατράγουδα έξω από ναούς

Ανεπίτρεπτα το όσα διαδραματίζονται έξω από ναούς κατά τη διάρκεια κηδειών, μεταξύ Εκκλησίας και φιλανθρωπικών οργανώσεων.  

Σε ανεπίτρεπτα, όπως χαρακτηρίστηκαν, φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια εράνων σε κηδείες σε τουλάχιστον δύο μητροπολιτικές περιφέρειες (Κωνσταντίας και Ταμασσού), έγινε λόγος σήμερα στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά την οποίαν έγινε αναφορά σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ εκκλησιαστικών επιτροπών και φιλανθρωπικών οργανώσεων για το ποιος θα εισπράξει τις εισφορές εις μνήμη του αποθανόντος.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE