Έξι Κύπριοι ηθοποιοί μόνο με λευκά σεντόνια κι ένα ζάναξ την ημέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξι Κύπριοι ηθοποιοί μόνο με λευκά σεντόνια κι ένα ζάναξ την ημέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα γυμνά σώματα των έξι Κύπριων ηθοποιών καλύπτονται μόνο με λευκά σεντόνια και  δηλώνουν "Ένα ζάναξ την ημέρα".

Η ελεύθερη ομάδα του θεάτρου ''Αντίσκηνο'', παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία ¨Ένα Ζάναξ την Ημέρα¨.

Η παράσταση ξεφεύγει από τα στερεότυπα του κλασσικού θεάτρου καθώς πρόκειται για το λεγόμενο "bar theatre" με διαδραστικό χαρακτήρα έχοντας επίσης στοιχεία stand up comedy και επιθεώρησης.

Οι παρατάσεις θα αρχίσουν από τις 27 Απριλίου 2018 και θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30, στο Asmation Live Stage.

Πρωταγωνιστούν οι Μαρινος Χατζηβασιλειου, Πετρος Φιλιππου, Γιωτα Κρος, Ξενια Κωσταντινιδου, Μαριαλενα Παπαδοπουλου και ο Χαρης Κκολος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.