ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέντε οχήματα σε δύο τροχαία πρωί πρωί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πέντε οχήματα σε δύο τροχαία πρωί πρωί

Κυκλοφοριακό κομφούζιο το πρωί της Δευτέρας (23/4), στην Λεμεσό στην αερογέφυρα μετά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως και ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 το πρωί της Δευτέρας, στην αερογέφυρα μετά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας προς Μέσα Γειτονιά, σημειώθηκαν δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, με το ένα εξ αυτών να εμπλέκονται τρία οχήματα.


Μάλιστα, στη σκηνή βρέθηκε και ασθενοφόρο, ωστόσο ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία, αναφέρει ότι πέραν των υλικών ζημιών σημειώθηκαν κάποιοι μικροτραυματισμοί, με τον ασθενοφόρο να φθάνει κυρίως για προληπτικούς λόγους.


Πάντως, όσοι οδηγοί κινούνταν από Παλώδια προς κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, αλλά και όσοι κινούνταν προς την πρωτεύουσα μέσω αερογέφυρας, υπέστησαν αρκετή ταλαιπωρία λόγω των δύο τροχαίων, που ευτυχώς όμως δεν φαίνεται να σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE