ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για πυρσό και φωτοβολίδα - 'Ξινό' το ντέρμπι για δύο άτομα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για πυρσό και φωτοβολίδα - 'Ξινό' το ντέρμπι για δύο άτομα

Δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 29 ετών, συνελήφθησαν την Κυριακή (22/4) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς και χρήσης επιθετικού οργάνου κατά παράβαση του περί πρόληψης και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμο.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – Ανόρθωση που διεξήχθη μεταξύ των ωρών 7μ.μ. – 9μ.μ., στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, εντοπίστηκε από τους επιτηρητές ο 33χρονος να έχει στην κατοχή του μία φωτοβολίδα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από μέλος της Αστυνομίας, 29χρονος να έχει στην κατοχή του πυρσό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE