«Υπήρχαν 2-3 φάσεις που ήταν καθοριστικές και οφείλουμε να τις ξαναδούμε»

«Υπήρχαν 2-3 φάσεις που ήταν καθοριστικές και οφείλουμε να τις ξαναδούμε»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας χαρακτήρισε το σκορ με τον ΑΠΟΕΛ ως πλασματικό ενώ τόνισε ότι η ομάδα του από τώρα κοιτάζει την επόμενη μέρα και επικεντρώνεται στον επαναληπτικό κυπέλλου στο ΓΣΠ.

«Θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Το θεωρώ πλασματικό. Η ομάδα μας παρά τις αλλαγές δεν υστέρησε. Έγινε προσπάθεια, δεχθήκαμε στα αρχικά στάδια τα γκολ (σ.σ. στην αρχή του αγώνα και στην αρχή του ημιχρόνου), είδαμε όμως αντίδραση. Δεν κερδίσαμε και αυτό είναι που μετρά και είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Υπήρχαν 2-3 φάσεις που ήταν καθοριστικές και οφείλουμε να τις ξαναδούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Πάμε την Τετάρτη να τελειώσουμε την δουλειά. Εκεί μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE