ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εξελίξεις στην υπόθεση -Εξετάστηκε ο 15χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εξελίξεις στην υπόθεση -Εξετάστηκε ο 15χρονος

Εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του ζεύγους που εντοπίστηκε νεκρό στην οικία του στον Στρόβολο.

Ο 15χρονος γιος του 60χρονου εκπαιδευτικού και της 59χρονης υπαλλήλου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, που δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μαχαιριών στην κρεβατοκάμαρά τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/4), εξετάστηκαν από τρεις ιατροδικαστές.

Συγκεκριμένα, τον ανήλικο εξέτασαν ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας των θανόντων, η Ελλαδίτισσα Χαρά Σπηλιοπούλου που κλήθηκε από τη νομική υπηρεσία να συνδράμει και η Ελένη Αντωνίου εκ μέρους της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η κ. Σπηλιοπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της, κάτι το οποίο έγινε μετά τη δεύτερη νεκροτομή.

Τα όποια ευρήματά τους είναι σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ περισσότερο φως θα δώσει και η γραπτή κατάθεση του 15χρονου που αναμένεται να δοθεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE