ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Μπηχτές και πρόκληση στον Κιλιντσάρογλου για συμμετοχή στις εκλογές

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Μπηχτές και πρόκληση στον Κιλιντσάρογλου για συμμετοχή στις εκλογές

«Επιθυμώ ο άνθρωπος που ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμμετάσχει στις εκλογές», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό NTV.

Με υπονοούμενα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, πρόεδρο του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) να «δείξει το πρόσωπό του».

Ο Τούρκος πρόεδρος προκάλεσε ουσιαστικά τον Κιλιντσάρογλου να συμμετάσχει στις εκλογές λέγοντας «ας δούμε πόσους ψήφους θα πάρει από το έθνος».

Μιλώντας για τις εκλογές της 24ης Ιουνίου, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το AKP «θα συνεχίσει τη θητεία του εάν το έθνος επιθυμεί και θα παραιτηθεί αν το έθνος πει ‘αρκετά’».

Τόνισε, ακόμα, ότι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), όντας σύμμαχος του AKP, «μας υποχρέωσε να αξιολογήσουμε την κατάσταση».

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE