Τρελαμένοι Απολλωνίστες – Δείτε τι κάνουν πριν καν ανοίξουν οι εισόδοι στο Τσίρειο! PIC

Τρελαμένοι Απολλωνίστες – Δείτε τι κάνουν πριν καν ανοίξουν οι εισόδοι στο Τσίρειο! PIC

Τι κι αν απομένει μιάμιση ώρα για να ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης, οι Απολλωνίστες ήδη άρχισαν να μαζεύονται έξω από το Τσίρειο.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται από την φωτογραφία που τράβηξε η κάμερα του ThemaSports δεκάδες οπαδοί των «κυανολεύκων» περιμένουν να ανοίξουν οι εισόδοι για τους κατόχους διαρκείας.

Οι φίλοι της Λεμεσιανής θέλουν να πάρουν θέση στις κερκίδες όσο πιο νωρίς γίνεται έτσι ώστε να δώσουν στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή την απαραίτητη ώθηση πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.