Η νέα ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη Δημοσιογραφική Εστία Λευκωσίας πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

Υπό το σύνθημα «Μαζί προχωράμε μπροστά!» ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Γιώργος Περδίκης ευχαρίστησε τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του Κινήματος, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι αυτή η δράση που σήμερα μας καθιστά έτοιμους να αναλάβουμε ακόμα πιο κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής δικαιοσύνης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε κατά την έναρξη της διαδικασίας, η δράση της Νεολαίας Οικολόγων που φώναξε το σύνθημα «SOS Θαλασσινές Σπηλιές» στέλνοντας με τον τρόπο αυτό το δικό της μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικά μάλιστα η συγκεκριμένη δράση προκάλεσε τα εξαιρετικά θερμά σχόλια της κας Evelyne Huytebroeck, εκ μέρους του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.



Ενώ κατά το κλείσιμο της ομιλίας του εστίασε στο μέλλον και το ρόλο που το Κίνημα μπορεί να διαδραματίσει:

«Πάμε λοιπόν. Συνεχίζουμε. Μαζί με την κοινωνική συνεργασία, με το όραμα, την ελπίδα και την αποφασιστικότητα. Πάμε μόνο μπροστά. Τα ποδήλατα μας όπως τα όνειρα μας, ξέρουν από ανηφοριές.

Σας καλώ να οπλιστούμε με περισσότερη υπομονή, αποφασιστικότητα και επιμονή. Προχωρούμε.»



Οι διαδικασίες του Συνεδρίου εξέλεξαν, εν τω μεταξύ, τη νέα ηγεσία του Κινήματος. Ο Γιώργος Περδίκης εξελέγη Πρόεδρος άνευ ανθυποψηφίου. Αναπληρώτρια Πρόεδρος εξελέγη η Έφη Ξάνθου, Αντιπρόεδρος Α’ ο Νίκος Παυλίδης και Αντιπρόεδρος Β’ ο Άδωνις Γιάγκου.

Φωτογραφίες: Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE