ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο ένα 24ώρο αργότερα

Εντοπισμός κλοπιμαίου οχήματος στον Μούταλο.

Εντοπίστηκε στην περιοχή Μουτάλου το όχημα την κλοπή του οποίου είχε καταγγείλει χθες στην Πάφο ο ιδιοκτήτης του .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:10 το βράδυ από ιδιοκτήτη οχήματος από την Συρία ότι άγνωστοι απέσπασαν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο ενώ το είχε σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας που διαμένει στην Πάφο, αξίας περίπου 2 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις.

Σύμφωνα με περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα σε χώρο στάθμευσης στο Μούταλο δίπλα από την περιοχή του Μιναρέ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE