ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία εναντίον 30χρονου για κλοπή από σπίτι- Κλιματιστικά και πόμολα πάγκων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία εναντίον 30χρονου για κλοπή από σπίτι- Κλιματιστικά και πόμολα πάγκων

Κλιματιστικά, μίξερ κουζινών και πόμολα πάγκων αξίας 3,600 ευρώ κλάπηκαν από οικία στη Λάρνακα.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 18 του μήνα άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν από μέσα κλιματιστικά, μίξερ κουζινών και πόμολα πάγκων, συνολικής αξίας 3,600 ευρώ.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν τη σκηνή και από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία από πισινή πόρτα την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας ζημιά αξίας 900 περίπου ευρώ.
 
Προέκυψε μαρτυρία εναντίον Ελληνοκυπρίου από τη Λάρνακα ηλικίας 30 ετών και το απόγευμα του Σαββάτου 21/4 συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. 
 
Η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στην οικία του χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE