Μοντέλο που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της αποκαλύπτει την απάτη

Μοντέλο που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της αποκαλύπτει την απάτη

Πριν από περίπου δύο χρόνια το μοντέλο από την Ρουμανία Aleexandra Khefren είχε αποκαλύψει πως έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία και θα την δώσει στον άνδρα που θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό. Τότε ο φερόμενος ως «τυχερός» ήταν ένας επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ ο οποίος έδωσε κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για να κάνει σεξ με την κοπέλα.

Όλο και αυξάνονται τελευταία τα αντίστοιχα περιστατικά και η Aleexandra Khefren με νέες δηλώσεις ήρθε να καταρρίψει το «μύθο» που έχτισε η ίδια για την ιστορία της αλλά και διάφορα μίντια ανά τον κόσμο. Σε αποκαλύψεις προσχώρησε το νεαρό μοντέλο λέγοντας ότι έπραξε κατά αυτό το τρόπο για να κερδίσει δημοσιότητα.

 Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το 19χρονο μοντέλο από το Βουκουρέστι ανέφερε ότι το γραφείο που την εκπροσωπούσε επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε αυτή την επιλογή, προκειμένου να απογειώσει την καριέρα της.

 

«Ποτέ δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ φάνηκε αρκετά μετανιωμένη, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε σε μία πρωινή εκπομπή στην Βρετανία η ζωή της καταστράφηκε.

«Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείες για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια τότε στις συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ότι πουλά την παρθενιά της για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένειά της που θα έμενε χωρίς σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων διέψευσε τις καταγγελίες σχολιάζοντας μόνο ότι θα «αποκαλύψει τα ψέματα του μοντέλου άμεσα».

 

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE