Ένα ροτέισον θα το κάνει ο Ιδιάκεθ, το ερώτημα όμως είναι σε ποιο βαθμό…

Ένα ροτέισον θα το κάνει ο Ιδιάκεθ, το ερώτημα όμως είναι σε ποιο βαθμό…

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (Κυριακή 22/4) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των μπαράζ.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ πλησίασε τους κιτρινοπράσινους στους πέντε πόντους και έτσι δεν μπορεί να θεωρείται εντελώς σίγουρο η προνομιούχος 4η θέση, θεωρείται δεδομένο πως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα ξεκούρασει ορισμένους βασικούς παίκτες ενόψει και του επαναληπτικού με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας την ερχόμενη Τετάρτη (25/4).

Σίγουρα όμως το συγκρότημα του Βάσκου τεχνικού δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα και θα προσπαθήσει να κερδίσει την αναμέτρηση. Ας μην ξεχνάμε πως είναι αήττητη στην Αρένα η ΑΕΚ και σαφώς έχει και βλέψεις για την κατάληψη της 3ης θέσης (στο -3 από Ανόρθωση).

Ό,τι και αν γίνεται όμως στον θεσμό του πρωταθλήματος (δια μέσου του οποίου το εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη περνά από τα χέρια της ΑΕΚ) η προσοχή όλων στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο είναι στον επαναληπτικό κυπέλλου.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Λαρνακείς, είναι κοντά στην επιστροφή τους σε τελικό μετά και το 2006 και θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την πρόκριση.

Για να συνοψίσουμε, ένα ροτέισον θα το κάνει ο Ιδιάκεθ όμως δεν ξέρουμε σε πόσο βαθμό θα γίνει κάτι τέτοιο. Παίκτες όπως οι Λαρένα και Καταλά αναμένεται να ξεκουραστούν μιας και καταπονέθηκαν αρκετά την φετινή περίοδο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE