Χαρακτήρισε δύσκολη έδρα το ΓΣΖ! (δηλώσεις)

Χαρακτήρισε δύσκολη έδρα το ΓΣΖ! (δηλώσεις)

Ο Στίβεν Πρέσλι αποβλήθηκε από τον πάγκο και έτσι στην διάσκεψη τύπου μίλησε ο βοηθός του μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Ερμή.

Οι δηλώσεις του:

»Πραγματικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας. Σε μια δύσκολη έδρα οι ποδοσφαιριστές μας δείξανε αποφασιστικότητα και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Για 50-60 λεπτά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος με τον χαρακτήρα που έδειξαν στα τελευταία λεπτά και έτσι πήραμε τη πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε χάσει από τον Ερμή στην έδρα μας και ξέραμε πόσο δύσκολο και απαιτητικό θα ήταν το παιχνίδι σήμερα. Το σημαντικό για μας είναι οι τρεις βαθμοί».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE