Ο σύζυγος της παίζει στην Ομόνοια και αυτή πανηγύριζε την άνοδο της ΕΝΠ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο σύζυγος της παίζει στην Ομόνοια και αυτή πανηγύριζε την άνοδο της ΕΝΠ! ΒΙΝΤΕΟ

Το πανηγύρισε με την ψυχή της.

Ο λόγος για την σύζυγο του Δημήτρη Χριστοφή, Νόνη, η οποία χάρηκε με πανηγύρισε μαζί με τους Ενωσίτες στο Παραλίμνι την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. 

Μπορεί του χρόνου λοιπόν να τεθούν αντιμέτωποι με τον άντρα της όμως αυτό δεν την ενόχλησε και το απόλαυσε όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανέβασε στα social.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE