Δεν παίζεται ο Σέρινταν! Επικό τρολάρισμα σε Βενγκέρ για την αποχώρηση του – PIC

Δεν παίζεται ο Σέρινταν! Επικό τρολάρισμα σε Βενγκέρ για την αποχώρηση του – PIC

Φοβερός ο Κίλιαν Σιέρινταν. Ο Ιρλανδός επιθετικός συχνά – πυκνά κάνει αναρτήσεις στα Social Media οι οποίες επί το πλείστων έχουν έντονο χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Αυτή την φορά ο πρώην άσσος του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία αποχαιρετόντας τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος μετά από πολλά χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «κανονιέρηδων» (Άρσεναλ).

Φυσικά ο Κίλιαν Σιέρινταν την φωτογραφία δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς σχόλιο στο οποίο έγραψε: «Απόλαυσα τις μάχες μας. Όλα τα καλά εύχομαι μεσιέ Βενγκέρ. Όταν θέλω ένα καλό κόκκινο κρασί, ξέρω ποιον θα πάρω τηλέφωνο»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.