Ανεβαίνει στην Α’ Κατηγορία πανηγυρικά – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανεβαίνει στην Α’ Κατηγορία πανηγυρικά – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων αγώνων που έγιναν σήμερα (20/4) έγινε γνωστή η πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και ποιος υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα η ομάδα του Αντρέ Πάους και εξαργύρωσε έτσι τις καλές της εμφανίσεις που έκανε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζεται η Ξυλότυμπου η οποία έχασε με 1-2 από την Αναγέννηση και αποχαιρέτησε την Β’ Κατηγορία.

Τα τελικά αποτελέσματα:

Ομόνοια Αρ. – Ένωση 0-2

(43΄ πεν. Παύλου, 89΄ Κολοκούδιας)

Ξυλοτύμπου – Αναγέννηση 1-2

(77΄ Ταύρου / 17΄ Ευσταθίου, 36΄ Γουέσλεμ)

Διγενής Ορ. – Οθέλλος 2-0

(44΄ Κουτούνας, 90′ Κατσιατής)

ΑΣΙΛ – ΘΟΪ Λ. 0-2

(90′ Θεοφάνους, 90′ Ατόρνο)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.