Αμετακίνητος ο Κούμας

Αμετακίνητος ο Κούμας

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, περί κατάργησης του μέτρου της ταυτοποίησης, ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος.

Σε όσους έχουν μιλήσει μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, αναφέρει πως παραμένει κάθετος, και στη δήλωση που έχει κάνει προ ημερών, πως σε καμία περίπτωση δεν θα καταργηθεί τώρα το μέτρο της ταυτοποίησης, αλλά με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE