Αμάν δήλωση ο Πάρντο για την αποχώρηση του από ΑΠΟΕΛ – Με στίχο… Οικονομόπουλου!

Αμάν δήλωση ο Πάρντο για την αποχώρηση του από ΑΠΟΕΛ – Με στίχο… Οικονομόπουλου!

Ως γνωστόν ο Ούρκο Πάρντο αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Βελγοισπανός τερματοφύλακας μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Όλα Μάλε», αποκάλυψε πως αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως ανέφερε είχε πει στους ανθρώπους στον ΑΠΟΕΛ ότι δεν ήθελε να φύγει όμως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον πήραν τηλέφωνο στις 10 το βράδυ και του είπαν ότι πρέπει να φύγει!

«Εγώ είπα ότι δεν θέλω να φύγω. Όμως όταν θέλουν να φύγεις, θα φύγεις», ήταν η μια από τις ατάκες του. «Δεν μπορούσα να βρω ομάδα, ήταν η τελευταία ημέρα. Ευτυχώς με πήρε ο μάνατζερ μου και μου είπε πως στην Κύπρο μόνο μια ομάδα έχει θέση ξένου και αυτή είναι η Αλκή και στη συνέχεια έκλεισε το ντιλ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο σεβασμός. Δεν κοιτάω πίσω, τελείωσαν αυτά τώρα τα αφήνω πίσω μου», δήλωσε στη συνέχεια.

«Υπάρχει ένα τραγούδι που λέτε, ‘Για κάποιο λόγο γίναν όλα’ (του Οικονομόπουλου), αυτό έγινε και τώρα’, είπε ο Ούρκο και προκάλεσε γέλιο… αλλά έστειλε και το μήνυμα που ήθελε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE