ΤΡΟΧΑΙΟ – Α/ΔΡΟΜΟΥ: Μαρτυρία από την σκηνή – Πυκνή τροχαία κίνηση – VIDEO

ΤΡΟΧΑΙΟ – Α/ΔΡΟΜΟΥ: Μαρτυρία από την σκηνή – Πυκνή τροχαία κίνηση – VIDEO

Ο οδηγός της νταλίκας που πλαγιολίσθησε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με το περιτοίχισμα, για να καταλήξει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε το ThemaOnline, από το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, ευτυχώς δεν προέκυψε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά από πρόβλημα που προέκυψε με ελαστικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει πλαγιολίσθηση του φορτίου της νταλίκας.

Η νταλίκα μετέφερε τσιμέντα, τα οποία μετά την σύγκρουση χύθηκαν στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Στο σημείο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση την οποία μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται ήδη εκεί, προσπαθούν να εξομαλύνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE