ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Σπύρου Κυπριανού - Πεζός στην Εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Σπύρου Κυπριανού - Πεζός στην Εντατική

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (19/4) σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας.

Γύρω στις 15:20 το απόγευμα, 34χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 27χρονο πεζό, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 27χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες ιδιωτικού Νοσοκομείου, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. 

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE