ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Σπύρου Κυπριανού - Πεζός στην Εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο στη Σπύρου Κυπριανού - Πεζός στην Εντατική

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (19/4) σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας.

Γύρω στις 15:20 το απόγευμα, 34χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 27χρονο πεζό, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 27χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες ιδιωτικού Νοσοκομείου, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. 

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE