ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

ΠΑΦΟΣ: 29χρονη συνελήφθη για κλοπή χρυσαφικών - Καταζητείται η συνεργός

Στην σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 29 ετών προχώρησε την Πέμπτη (19/4) το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας με λεία χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια κατοικίας ηλικίας 50 ετών στις 18 του Απρίλη ότι δύο γυναίκες εισήλθαν στην οικία της και απέσπασαν χρυσαφικά.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε ο γαμπρός της 50χρονης , ο οποίος καταδίωξε τη μία εκ των δύο και κατάφερε να της αποσπάσει μέρος της περιουσίας που κλάπηκε. Ωστόσο οι δύο γυναίκες κατάφεραν να διαφύγουν.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφικά, που δεν εντοπίστηκαν, συνολικής αξίας 1.468 ευρώ.

Η σύλληψη της μίας εκ των δύο γυναικών έγινε την Πέμπτη στις 19:15 βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ανακρινόμενη ομολόγησε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Για την δεύτερη γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.