Nα κοιτάξουν και την… αναγέννηση της «Βασίλισσας»

Nα κοιτάξουν και την… αναγέννηση της «Βασίλισσας»

Πρώην παράγοντες και μέλη της ΑΕΛ, ήπιαν ομαδικά τον καφέ τους και συζήτησαν το τι μέλλει γενέσθαι στο σωματείο. Έγιναν διάφορες συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ότι κάποιοι λογαριάζουν να δραστηριοποιηθούν για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Υπάρχουν άλλες 40 μέρες μέχρι τη συνέλευση της 1ης Ιουνίου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να «σχηματιστεί» συνδυασμός. 

Αν κι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και προκύψει αλλαγή στη διοίκηση του σωματείου, αυτοί που θα εμπλακούν θα πρέπει να… κοιτάξουν και άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο. Πριν δυο μέρες η καλαθοσφαιρική ομάδα αντρών πανηγύρισε το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, εξασφαλίζοντας εισιτήριο ανόδου στην πρώτη κατηγορία. 

Τα χρόνια έχουν περάσει, η «Βασίλισσα» του κυπριακού μπάσκετ παραμένει εγκλωβισμένη από παλιές οικονομικές αμαρτίες (που έγιναν κατά την εποχή που σάρωνε σε Κύπρο και Ευρώπη). Απαιτείται ρύθμιση μερικών υποθέσεων οφειλών σε πρώην υπαλλήλους, για άρση του εμπάργκο, ούτως ώστε η ομάδα να μπορεί να εγγράψει ξένους καλαθοσφαιριστές. 

Καιρός είναι να κινητοποιηθούν ουσιαστικά κάποιοι, να «καθαρίσουν» αυτές τις υποθέσεις, για να εμφανίζεται ξανά η ομάδα στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας, εκεί που το επιτάσσει η πλουσιότατη ιστορία της. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE