Ανησυχία Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκικές εκλογές

Ανησυχία Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκικές εκλογές

«Σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα ήταν δύσκολο να διεξαχθούν εντελώς ελεύθερες, δίκαιες και διαφανείς εκλογές κατά τρόπο συνεπή με το τουρκικό δίκαιο και τις διεθνείς υποχρεώσεις της Τουρκίας», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νάουερτ.

Κληθείσα να σχολιάσει την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, τόνισε ότι «το γνωρίζουμε αυτό. Το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά. Έχουμε ανησυχίες για την ικανότητά τους να το διατηρήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, αλλά υπάρχει εδώ μια ανησυχία».

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE