ΜΟΣΧΑ: Εκκενώθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών- Σε συναγερμό οι Αρχές

ΜΟΣΧΑ: Εκκενώθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών- Σε συναγερμό οι Αρχές

Οι εργαζόμενοι στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών στη Μόσχα εκκενώνουν (22:50, 19/4) το κτίριο, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι αρχές, το οποίο προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας και το ενδεχόμενο έκρηξης, είπε μια πηγή των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

"Μετά την προειδοποίηση σχετικά με την απειλή για έκρηξη στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών... οι εργαζόμενοι (του Υπουργείου) απομακρύνονται", ανέφερε η πηγή.

Προς το παρόν δεν έχει καταστεί γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που εκκένωσαν το κτίριο.

Σύμφωνα με πηγές, περίπου 40 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις, και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ερευνούν τους χώρους.

Τον Σεπτέμβριο συναγερμό είχαν προκαλέσει σειρά ανώνυμων τηλεφωνημάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα την εκκένωση 2,3 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 186 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τους αγνώστους που είχαν πάρει τηλέφωνο, εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί σε 3.500 κτίρια. Οι απειλές είχαν κατόπιν αποδειχθεί εσφαλμένοι συναγερμοί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.