ΜΠΡΑΒΟ! Το Fair Play της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ – Άφησε την Ομόνοια να σκοράρει – PICS

ΜΠΡΑΒΟ! Το Fair Play της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ – Άφησε την Ομόνοια να σκοράρει – PICS

Μια φάση που σπάνια συμβαίνει!

Στον πρώτο τελικό του φούτσαλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο Λευκόθεο γίναμε μάρτυρες ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Όλα ξεκίνησαν 5 λεπτά πριν την έναρξη του Α’ Ημιχρόνου, όταν ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε το 5-2. Οι παίκτες της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς υπήρχε συμπαίκτης τους στο έδαφος πριν μπει το γκολ.

Αρχικά πήγε να δημιουργηθεί μια ένταση όμως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πήραν την πρωτοβουλία και άφησαν τον Μανώλη της Ομόνοιας να σκοράρει. 

Ο αρχηγός της Ομόνοιας δέχθηκε την κίνηση τους και αφού μείωσε σε 5-3 κατευθύνθηκε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και υποκλίθηκε, σε μια σκηνή που σπάνια (ίσως και ποτέ) βλέπουμε στα κυπριακή γήπεδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο ημίχρονο δύο παίκτες της Ομόνοιας βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, όμως ο Μανώλη σταμάτησε καθώς υπήρχε παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο έδαφος.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE