ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε δρόμος μετά από τροχαίο- «Για προληπτικούς λόγους»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε δρόμος μετά από τροχαίο- «Για προληπτικούς λόγους»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19/4 έξω από τον Αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όχημα παρέσυρε πεζό με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Για διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου η Αστυνομία είχε αποκόψει προσωρινά το δρόμο από τη συμβολή των φώτων τροχαίας με αποτέλεσμα, πολλοί οδηγοί να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί ενώ στο σημείο παρατηρήθηκε και αυξημένη τροχαία κίνηση.

Όπως πληροφορούμαστε γύρω στις 17:40 ο δρόμος έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία και μέλη της Αστυνομίας βοηθούν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE