ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Από το 1974 έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Από το 1974 έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο

Για ύπαρξη ενός ακήρυχτου πολέμου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στο Αιγαίο από το 1974 μέχρι σήμερα, έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, το πρωί της Πέμπτης 19/4.



«Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στο δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», υποστήριξε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι οι Τούρκοι αξιωματούχοι τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους, σημείωσε: «οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE