ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 22χρονος- Έκλεψε αυτοκίνητο γυναίκας

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 22χρονος- Έκλεψε αυτοκίνητο γυναίκας

Κλοπή οχήματος καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του την Τετάρτη 18/4 στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστοι απέσπασαν το όχημα της το οποίο είχε σταθμεύσει σε ανοικτό χώρο στην Γεροσκήπου.

Λίγο αργότερα, μέλη της Τροχαίας Πάφου στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της παρανομίας, εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από 22χρονο Ε/κ που έχει απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία. 

Στον 22χρονο οδηγό του κλοπιμαίου οχήματος έγινε σήμα από τα μέλη της Τροχαίας να σταματήσει χωρίς ωστόσο να το πράξει αυτός. 

Ο 22χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει ενώ εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

Η αξία του οχήματος , σύμφωνα με την παραπονούμενη ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE