Είναι ακόμα στη Λεμεσό ο Μαρτίνες!

Είναι ακόμα στη Λεμεσό ο Μαρτίνες!

Aποτέλεσε έκπληξη για μερικούς Απολλωνίστες, η παρουσία του Νίκο Μαρτίνες στην ενδεκάδα του χθεσινού αγώνα κυπέλλου με την Πάφο.  

Χαριτολογώντας τον τελευταίο καιρό, μερικοί υποστηρικτές της ομάδας, είχαν διερωτηθεί αν ο Αργεντινός χαφ ήταν ακόμα… υπάλληλος της ποδοσφαιρικής εταιρίας. 

Κατά το 2018 ήταν στην απ’ έξω, είχε αντιμετωπίσει και προβλήματα με τραυματισμούς. Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή, δεν ήταν πάντως πολύ… μακριά, αλλά πριν δυόμισι εβδομάδες. Είχε μπει αλλαγή στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα είχε «βυθιστεί» στο τερέν του ΑΕΚ Αρένα. 

Ο Μαρτίνες ήταν στους παίχτες που έγραψαν πολύ καλό βαθμό απόδοσης, στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Απόλλωνας είχε… περιορισμένη στα τετράγωνα του Κόπριβετς την Πάφο. Έτρεξε, είχε ενέργεια, μοίρασε μπαλιές…

Είχε συμμετοχή στη φάση του πρώτου γκολ του Σκέμπρι, ήταν αυτός που έβγαλε τη… συστημένη σέντρα στον Μαλτέζο διεθνή, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 2-0. 

Αποτελεί καλό νέο για τον Αυγουστή, το ότι ο Μαρτίνες ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, μετά από πολύ καιρό. Περιμένει ότι θα δώσει βοήθειες στην ομάδα, οπότε τον φωνάζει στα κρίσιμα ματς που έμειναν μέχρι τον Μάιο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE