«Ρεζέρβα πολυτελείας» κι ο Σάρδι…

«Ρεζέρβα πολυτελείας» κι ο Σάρδι…

Τα έχουμε πει πολλές φορές, για το πόσο… ευτυχής νιώθει ο Σωφρόνης Αυγουστή, για την πληθώρα επιλογών που έχει στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Έχει αρκετούς παίχτες, που σε κάποιες άλλες μεγάλες ομάδες του τόπου, ενδεχομένως να έπαιρναν τη φανέλα βασικού στο σπίτι τους. 

Για ποιους να μιλήσουμε; Για τον Σκέμπρι, τον Μαρτίνες, τον Μάρκοβιτς ή για τον Ζελάγια; Στις «ρεζέρβες πολυτελείας» η στήλη κατατάσσει και τον Αντριάν Σαρδινέρο, έστω κι αν πολλοί τον υποτιμούν. 

Χθες ο Ισπανός επιθετικός, ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν. Έβαλε το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 4-0 επί της Πάφου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE