ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε αντικείμενα αξίας σχεδόν 50 χιλ. ευρώ στο σπίτι – Κάποιοι το έμαθαν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φύλαγε αντικείμενα αξίας σχεδόν 50 χιλ. ευρώ στο σπίτι – Κάποιοι το έμαθαν!

Διάρρηξη οικίας με λεία 49,550 ευρώ διαπράχθηκε σε οικία στον Άγιο Αθανάσιο στην Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης (18/4).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (18/4), καταγγέλθηκε από 34χρονη Ρωσίδα ότι γύρω στις 19:00 της ίδιας ημέρας, διαπίστωσε ότι κλάπηκε από την οικία της στον Άγιο Αθανάσιο ένα μικρό κουτί που ήταν βιδωμένο σε ερμάρι υπνοδωματίου στον πάνω όροφο του σπιτιού.

Στο κουτί φέρεται να υπήρχαν διάφορα κοσμήματα αξίας 49,550 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου δεν διαπίστωσαν οποιαδήποτε παραβίαση στον χώρο, αλλά πιθανόν να παραβιάστηκε η κύρια είσοδος της οικίας με χρήση κάρτας.

Οι 34χρονη επέστρεψε από την Ρωσία στην Κύπρο στις 6/4.

Τελευταία φορά που η παραπονούμενη είδε το εν λόγω κουτί ήταν πριν 5 με 6 ημέρες και την Τετάρτη (18/4) διαπίστωσε ότι κλάπηκε, αλλά δεν υποψιάζεται κανέναν.

Η οικία δεν καλύπτεται από σύστημα συναγερμού και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE