ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

Υπάλληλος που εργάζεται σε αρτοποιείο τραυματίστηκε ελαφρά από πρόκληση  φωτιάς στην κουζίνα ενώ εργαζόταν το πρωί της Πέμπτης (19/4). Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, το συμβάν συνέβη στις 06:13 το πρωί σε φούρνο στην Γεροσκήπου.

Η φωτιά προκλήθηκε, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, όταν ο υπάλληλος του φούρνου επιχείρησε να μεταγγίσει λάδι από την φριτέζα που χρησιμοποιούσε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός έφερε ελαφρά εγκαύματα στο χέρι.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην κουζίνα του αρτοποιείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE