ΛΕΜΕΣΟΣ: Την έκλεψαν μέσα σε κατάστημα - Τις είδε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την έκλεψαν μέσα σε κατάστημα - Τις είδε

Γυναίκα κατά την ώρα που βρισκόταν σε χρυσοχοείο διαπίστωσε ότι δύο γυναίκες έκλεψαν από την τσάντα της.  

Συγκεκριμένα, 50χρονη Βρετανή γυναίκα κατήγγειλε ότι στις 16/4 ενώ βρισκόταν σε χρυσοχοείο δύο άγνωστες γυναίκες έκλεψαν το πορτοφόλι από την τσάντα της, στο οποίο υπήρχαν χρήματα, πιστωτικές και η άδεια οδήγησής της.

Οι δύο ύποπτες καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Στις 18/4, οι ίδιες γυναίκες θεάθηκαν να βρίσκονται ξανά στο εν λόγω χρυσοχοείο, με τον ιδιοκτήτη να τις αναγνωρίζει και να ειδοποιεί αμέσως την Αστυνομία.

Οι ύποπτες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες από την Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE