Τεράστιο διπλό η Χετάφε! Δάγκωσε τις «νυχτερίδες» και… βλέπει Ευρώπη

Τεράστιο διπλό η Χετάφε! Δάγκωσε τις «νυχτερίδες» και… βλέπει Ευρώπη

Με δύο γκολ του Ρεμί οι Μαδριλένοι πέρασαν με 1-2 από το «Μεστάγια» και πλησίασαν στο -3 από την 7η θέση και το Europa League.

Η Βαλένθια έτρεχε εκπληκτικό αήττητο 10 αγωνιστικών (9 νίκες), όταν αυτό σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική στην Μπαρτσελόνα. Τώρα ήρθε όμως και δεύτερη αποτυχία στη σειρά. Αυτή τη φορά δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς η Χετάφε πέρασε από το «Μεστάγια» με 1-2. Ο Λοΐκ Ρεμί με δύο πολύ όμορφα πλασέ (16′, 49′) έδωσε ευρύ προβάδισμα στους Μαδριλένους. Η γκολάρα του καυτού Ροντρίγκο (69′) δεν ήταν αρκετή για τις Νυχτερίδες, που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο φινάλε (86′ Παρέχο). Παρά την ήττα η Βαλένθια δεν χάνει την τετράδα, αλλά η νίκη της Χετάφε τη φέρνει στο -3 από την 7η θέση και το Europa League.

Διπλό η Εϊμπάρ στην Εσπανιόλ
Το γκολ του Λομπάν (32′) έκρινε υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1) το Εσπανιόλ-Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι κάνουν εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα τους, ενώ αντίθετα η Εσπανιόλ, δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.

gazzetta.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.